Poolhaus

Via ArchDaily, by Nico Saieh

Architects: Philipp Baumhauer
Location: Munich, Germany
Project Year: 2010
Photographs: Julien Lanoo

The pavillion combines on 25 sqm the pool filter system, shower, changing room, toilet and a lawnmower garage. Conventionally, spaces of this purpose supposedly require covering and hiding surfaces.

The facilities are intentionally placed in a vitrine. Their outlines are both fractured and distorted by the mirrored vegetation on the glass façade.

Toilet, shower, changing room: The level of intimacy can individually be adjusted by curtains.

[ Continue ]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s